Stappenplan Slank+

Afslank Creme

Gezond slank worden zonder een druppel zweet!

Met de juiste kennis, filosofie en geweldige resultaten.

Tot 40 cm afslanken in 10 sessies met een verbeterde gezondheid. Ja dat is mogelijk. Zonder je dagelijks eindeloos in het zweet te werken. Veel mensen zijn er van overtuigd dat gezondheid en welzijn op de eerste plaats komen maar weten niet op welke manier ze dit kunnen bereiken.

Het concept gaat uit van de schoonheid van binnen. Het in balans brengen van het lichaam, het ontgiften op gang brengen en verzuring opheffen. Dit alles in combinatie met een relaxed en welbehagen gevoel.

Niet hard trainen, maar op een lekkere gezonde manier bezig zijn. Een weldaad voor lichaam en geest met gerichte resultaten voor de gezondheid; vet wordt verminderd en het algehele welbehagen gaat omhoog. Maxuvite heeft dat allemaal in zich de 3-in-1 behandeling dit alles zorgt voor een verbluffend resultaat. “Het idee is heel eenvoudig en weinig belastend. Een strakker lichaam met een mooiere huid creëer je met 2x per week 60 minuten. Het zijn verschillende speciaal ontworpen technieken die worden ingezet voor dit concept. Om maximale resultaten te kunnen behalen.

Fase 1. EMS infra rood massage pads Maxuvite masseren doelgericht het belegde bindweefsel. De soepele pads zorgen ervoor dat het bindweefsel wordt gedraineerd en werken in de diepte.

Mooie billen
Mooie billen krijg je met de juiste behandeling

20 pads met Thermogenese effect = De lichaam temperatuur wordt verhoogt.

Dit in combinatie met het EMS 4 pulse programma:

  1. Massage Prikkel openmaken (vet) cellen
  2. Massage pulse losmaken afvalstoffen
  3. Massage Kloppen draineren
  4. Zachte Massage Afvoeren draineren

Fase 2. Massage Short/ Band Maxuvite. Speciaal ontworpen short / band. Gemaakt van heel dun sterk anti bacterieel geweven massagestof. De short/band behoud de pads met aangebrachte voedende crèmes op hun plaats. Deze kan in overleg met je coach op de gewenste zone gelegd worden.

Cellulite Detox Ontzuring Behandeling

Fase 3. Bindweefsel massage met de Slimming Wave Mx3  kantelplaat

De gefaseerde bindweefsel massage techniek die het cardio vasculaire systeem activeert. Waardoor men hetzelfde effect krijgt als men een volledige work out zou doen. Liggen op de gewenste zone zonder oefeningen. Ontspannen met een welbehagen gevoel. Via ons lymfe systeem worden alle vet vocht en afvalstoffen uit ons lichaam afgevoerd op een heel natuurlijke manier. Behandeld wordt o.a. cellulitis, cholesterol, bindweefsel versteviging, oedeem, lipoedeem, collageen, huidverbetering.

De juiste filosofie voor lichaam en geest!

Fase 4. Voeding: Een lifestyle programma koolhydraten gescheiden eten van eiwitten is het doel. De spijsvertering wordt eenvoudig gemaakt zodat vetten verbeterd worden opgenomen. Omdat het metabolisme eenvoudig gemaakt wordt. o.a. Hart en vaatziektes -overgewicht worden hierdoor verminderd. Ph waardes in het lichaam worden hersteld zodat men een verbetering krijgt in de zuurgraad balans. Het Maxuvite concept heeft gegarandeerde resultaten. Zie de foto’s van mensen die de behandeling hebben gevolgd op de website www.maxuvite.nl Allemaal hebben ze een gezonder gevoel in het lichaam, een mooiere huid, een strakker lichaam, meer vetverbranding, verbetering van de bloedcirculatie, celvernieuwing, afvoer van afvalstoffen, zuurstofrijker weefsel en ga zo maar door. “De resultaten zijn verbluffend met deze vorm van bewegen”.

Snel, effectief en comfortabel.

Dat is waar het Maxuvite gezondheid concept voor staat!”

Voor wie?
Voor mensen met hardnekkige probleemzones, die zonder zweet een mooier figuur wensen.

Waar?
Buik, dijen, flanken (zgn. lovehandles)

Hoe
D.m.v. van EMS en de Maxuvite wordt zonder schade aan bindweefsel, bloedvaten, spieren en zenuwen het vetweefsel afgebroken.

Gevolg
De inhoud (triglyceriden) van de vetcel komt vrij en wordt via lymfe en vaatstelsel naar de lever getransporteerd en verlaat op natuurlijke wijze het lichaam. De lever herkent triglyceriden en zorgt voor afbraak daarvan.

Resultaat
Na een kuur behandeling voelt u zich strakker in uw vel.

Het is belangrijk u goed te laten informeren!

 

 


 


Een goede conditie, een perfect figuur, gladde huid, geen vetrolletjes, wie wil dat niet?

Het kost veel tijd, training en uithoudingsvermogen om lichamelijk fit te blijven en je figuur intact te houden, vooral als de jaartjes gaan meetellen. De dagelijkse beslommeringen, een drukke baan, veeleisende kinderen, alles slokt je tijd op en laat meestal weinig ruimte voor andere dingen. Er zou een manier moeten zijn om aan je figuur te kunnen werken. Er is een perfecte oplossing voor mensen die er goed uit willen zien met zo weinig mogelijk moeite. Maxuvite ontwikkelde een systeem waardoor met behulp van de moderne elektronen EMS infra pads een bindweefsel massage in combinatie met een spiertraining / bindweefselmassage wordt bereikt die volledig met natuurlijke bewegingen overeenkomen.

Plaatselijk afslanken

De EMS afslankmethode kent zeer uitgebreide toepassingen en is o.a. te gebruiken voor versteviging van buik billen bovenbenen, houdings verbetering, relaxatie etc.. De werking is even simpel als effectief: via impulsen, die door contact pads naar de gewenste zones worden gezonden, wordt het bindweefsel gemasseert en de spieren aangespannen. De EMS combinatie afslankmethode kan naar behoefte worden ingesteld en met haar 20-pads verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen. In een behandeling van tussen de 30 minuten en een uur kan bindweefsel gemasseert worden en een spier tot liefst vijftienhonderd maal geactiveerd worden zonder dat de cliënt zichzelf hoeft in te spannen, wat met normaal oefenen nooit kan worden bereikt. Het gevolg is een betere doorbloeding van de huid, en verhoogde vet verbranding, een gladdere en strakkere huid en stevige spieren. En dat alles zonder een centje pijn. Stimulatie, contractie en relaxatie van het juiste bindweefsel en de juiste spieren, ziedaar het hele recept met als snel een verbluffend resultaat een gezond en goed verzorgd lichaam.

Na 3 weken resultaat

Mensen die willen afvallen zullen zien dat met een life style programma(nog beter bewust en met mate gaan eten) in combinatie met het Maxuvite concept EMS afslank methode met massage het proces aanzienlijk versnelt. Reeds na drie weken zijn de resultaten duidelijk waarneembaar. Het is ook ideaal om na een zwangerschap weer in vorm te komen. De behandeling vindt twee keer in de week plaats. Door de combinatie behandelingen wordt het omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfvaten op natuurlijke wijze afgevoerd. Reeds na een behandeling bent u enkele centimeters kwijt, precies op die plaatsen waar u dat wilt. En bovendien met blijvend effect. Dus aarzel niet, het is toch mogelijk in een relatief korte tijd een beter figuur te krijgen.