Persoonlijke begeleiding

geconjugeerd linolzuur L-Carnithine

Tijdens het periodieke consult worden de resultaten gemeten en besproken. We geven adviezen inzake voeding, uiteten gaan, feestjes etc. Ook kan men u adviseren omtrent voedingssupplementen in combinatie met beweging. Maar bovenal zijn wij de steun en toeverlaat en stimuleren en motiveren u in een wat moeilijkere periode.

Voedingssupplementen

Gebruik van voedingssupplementen kan worden geraadpleegd om direct de eigen vetten aan te spreken en de vetvrije massa in tact te laten. Er is een grote diversiteit aan producten, doch Maxuvite baseert zich uitsluitend op die producten die een wetenschappelijke onderbouwing hebben. Juist door het brede aanbod is het belangrijk dat uw advies op de situatie afgestemd is. Bijv. vetverbranding, eetlustremmers en of een preparaat dat de suikerspiegel reguleert waardoor de behoefte aan zoetigheden afneemt.

CombinatieĀ  Programma

Met het geven van de voedingsadviezen alleen, lost men het probleem van overgewicht alleen vaak niet op. Om alle voeding die wij binnen krijgen om te zetten in energie die vervolgens verbruikt wordt in de beweging is zeer belangrijk. Echter bij mensen met overgewicht is meestal ook de spiertonis verlaagd en kan het plotseling heftig sporten alleen maar negatief werken. Het is daarom aan te raden om een goed bewegingsplan op te stellen, dit in samenwerking met de EMS behandelingen, infra slim light, infra pads, infra deken met de slimming wave Maxuvite. Het total body work out programma van Maxuvite. Laat uzelf goed advies geven!

Te dikke buik? Teveel gegeten? Opgeblazen gevoel? Niet lekker in je vel? Gewichtsverlies en ontgiften was nog nooit zo gemakkelijk laat u adviseren!