Stappenplan gewichtsverlies

 1. Neem de verantwoordelijkheid voor uw gewicht
  Veel mensen ontkennen, tegen beter weten in dat ze een gewichtsprobleem hebben! Wees u bewust dat u verhoogde gezondheidsrisico’s loopt en dat uzelf de enige bent die daar iets aan kan doen. Dus neem meer uw verantwoordelijkheid voor uzelf maar ook voor diegenen die uw naasten zijn.
 2. Zorg dat u goed gemotiveerd bent
  Kies bewust het tijdstip dat u aan uw situatie structureel wat kan veranderen. Wanneer u besluit om af te vallen, bedenk dat u dit streven pas over een langere periode kunt bereiken. Immers het volgen van een verkeerde levensstijl met als gevolg overgewicht, kunt u niet in een periode van enkele weken corrigeren.
 3. Laat u informeren over het Maxuvite concept
  Maak vrijblijvend een afspraak om u door de Maxuvite consulent uitgebreid te laten informeren over het unieke concept. Een van onze specialisten neemt ruimschoots de tijd om u voor te lichten over alle onderdelen van het concept en wat voor u persoonlijk het beste zou kunnen zijn.
 4. Stel realistische doelen, voorkom frustratie
  Om de behandeling van overgewicht clienten succesvol te laten verlopen is het van belang om aan het begin van het traject geen overspannen doelen te stellen. Uw Maxuvite consulent kan samen met u op basis van ervaringscijfers een realistisch verwachtingspatroon stellen. Onze ervaring leert, dat de kans om realistische gestelde doelen te behalen vele malen hoger ligt en dat daardoor frustraties worden vermeden. Ook de motivatie om het behaalde succes te behouden zal dan veel groter zijn.
 5. Verander uw eetgewoonten, maar het moet wel leuk blijven
  Maxuvite is geen dieet, maar een bewustwordingsproces over gezonde voeding c.q. levensstijl. De afgelopen jaren zijn in ieder voedingspatroon onbewust minder goede gewoonten ingeslopen. De Maxuvite consulent helpt u deze onbewuste verkeerde voeding te veranderen in bewuste goede voeding. Het uiteindelijke doel is om u via deze gedragsverandering van drie gezonde maaltijden in combinatie met 2 tot 3 tussendoortjes per dag te laten genieten.
 6. Gebruik eventuele extra voedingssupplementen ter ondersteuning
  Gebruik van een extra voedingssupplement kan in sommige situaties een extra steun in de rug betekenen. Maxuvite beschikt over een aantal voedingssupplementen die een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er zijn producten die de eetlust remmen, de vetverbranding extra stimuleren of een preparaat dat de suikerspiegel reguleert waardoor de behoefte aan zoetigheid afneemt. Uw Maxuvite consulent kan u ook over dit onderwerp nader behulpzaam zijn.
 7. Beweging is belangrijk
  Het ontbreken van voldoende beweging is bijna altijd een belangrijke co-factor bij obese cliënten. Dit heeft vaak tot gevolg, dat via de voeding te veel energie in het lichaam binnen komt zonder dat deze energie verbrand wordt. Door de aanwezigheid van speciale apparatuur en de Maxuvite therapeuten kunnen wij een aangepast bewegingsprogramma samenstellen.
 8. Gezondheid en PH

Wil jij voorgoed van die extra kilo’s af?

Ervaar dan wat MAXUVITE multipack voor jou betekend!
Zo blijf je op gewicht. Zit strak in je vel en voel je superfit!
Een goed werkende darm flora is één van de belangrijkste dingen voor het lichaam.
Zorg dat je PH van je lichaam op peil is en je overtollig gewicht smelt als sneeuw voor de zon.

Wat is PH van het lichaam eigenlijk?

Het lichaam heeft een bepaalde zuurgraad. Deze zuurgraad wordt in ph uitgedrukt. Je kunt een te hoge of een te lage ph waarde hebben. Dit is allebei niet gezond. Bij een ongezonde ph waarde kunnen verschillende klachten ontstaan o.a darmklachten, slecht slapen en zelfs depressie. Een belangrijke oorzaak van een verstoorde ph waarde is het voedingspatroon of stress.

Oorzaken van verzuring in het lichaam zijn o.a.: het heeft voornamelijk te maken met het eet en drinkgedrag, overmatig alcohol gebruik, weinig bewegen en roken.

Ook zijn er veel oorzaken waar de mens minder invloed op heeft zoals:

 • Stress situaties
 • Veroudering
 • Vermindering van de functie van de lever, darmen of nieren.

Je kunt met ph meetstrips meten wat je ph waarde is in jou lichaam.

Ook kun je jezelf op afspraak laten meten bij een van onze filialen.

Stabiliseer je PH waarde met Multi pack. Een goede voeding is uiteraard altijd belangrijk. Multipack helpt om jou spijsverteringsbalans te herstellen.