PowerStack

20.00

Powerstack

Verhoogt de vetverbranding met behoud van energie.                                                                                                                                          Stimuleert gewichtsverlies
Meer energie.
Vermindert vetopslag
Helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen.
Unieke uitgebalanceerde combinatie van lipotrope stoffen
Een goede ondersteuning bij het verhogen van de vetverbranding.

Inhoud 100 caps. a 86 gram

Beschrijving

Powerstack                                                                                                                                                                                                                  Verhoogt de vetverbranding met behoud van energie. Stimuleert gewichtsverlies
Meer energie. Vermindert vetopslag
Helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen.
Unieke uitgebalanceerde combinatie van lipotrope stoffen
Een goede ondersteuning bij het verhogen van de vetverbranding.

Wat is Power Stack ? Het vermindert vetopslag en helpt het vetgehalte in het lichaam te verlagen.  De Blend van Maxuvite geeft meer energie, verhoogt het kcal verbruik en stimuleert daardoor gewichtsverlies.

Powerstack . werkt op twee manieren: ten eerste zorgt een aantal vetafbrekende (lipotrope) stoffen ervoor dat de vetcellen worden gemobiliseerd en losgemaakt van het lichaam.

De andere werking is gebaseerd op het lichaamswarmte verhogende (thermogene) effect dat optreedt als onderhuids vet ter plekke wordt verbrand en vocht wordt afgevoerd. Guarana, groene thee en White willow zijn hier de werkzame bestanddelen. Citrus aurantium is een stof uit de onrijpe zure sinaasappel, de zhi shi. De werking van Citrus aurantium is ook gebaseerd op het lichaamswarmte verhogende (thermogene) effect dat optreedt als onderhuids vet wordt verbrand en vocht wordt afgevoerd. Tevens hebben alle stoffen voorgenoemd een stimulerende werking op het lichaam zodat meer kcal verbrand kunnen worden.

Ontwikkeld voor: Mensen die een paar kilo kwijt willen raken en die niet tegen producten kunnen waar je een opgejaagd gevoel van krijgt, deze is mild en uitgebalanceerd. Helpt tegen cellulitis (sinaasappelhuid).

 

Combinatie: Als basis een Multivitamine, alle andere afslankproducten.

Extra informatie

Aantal

100 capsules

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PowerStack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *